نمای کرتین وال

نمای شیشه ای  کرتین وال 

نمای شیشه ای ساختمان از جمله پرطرفدارترین نمای ساختمانی است که در تمام ساختمان های مسکونی، اداری و تجاری به چشم می خورد. این نوع نما که به نمای شیشه ای کرتین وال نیز معروف است، نقش بسزایی در تامین نور برای فضای داخلی به عهده دارد.

شیشه به دلیل بازتاب نور از جذابیت بالایی برخوردار است و استفاده از آن در نمای شیشه ای اسپایدر گرفته تا نمای شیشه ای فریم لس علاوه بر زیبایی، نور و گرمای لازم را به دلیل عبور نور برای ساختمان تامین می کند. اصولا در اجرای نمای شیشه ای از شیشه سکوریت و یا شیشه رفلکس استفاده می گردد. نمای شیشه ای ممکن است به مرور زمان در اثر جذب آلودگی و گرد و غبار کدر گردد، از این رو نماشویی نمای شیشه ای را باید هر چند وقت یکبار انجام داد.

در روش کرتین وال فریم لس یا بدون قاب از نمای بیرونی ساختمان کرتین وال به صورت شیشه یک تکه به نظرمی آید. اما فریم های آن به صورت سایه در پشت شیشه مشخص می باشد. یکی از مزایای این سیستم سهولت درنگه داری و نظافت و همچنین سرعت نصب بالا است.

مزیت های نمای کرتین وال

  1. به دلیل وزن سبک میزان باری که به ساختمان متحمل می شود، کاهش می یابد
  2.  نورگیری ساختمان افزایش می یابد
  3. باعث کاهش مصرف میزان انرژی می گردد
  4.  سرعت نصب و اجرای آن بالا می باشد
  5. به عنوان عایق صوتی و برودتی کاربرد دارد
  6. می تواند به صورت پیش ساخته و یا نیمه پیش ساخته اجرا گردد
  7. دارای تنوع وسیع در ویژگی ها و آپشن های ظاهری سیستم
  8. قابلیت افزودن جلوه های خاص برای شب و روز به سیستم
  9. نصب انواع مدل های بازشو برروی آن امکان پذیر است
  10. کاهش هزینه های نگهداری و بهره برداری ساختمان
  11. دارای قطعات با کیفیت مطلوب
  12. درمقابل نیروی زلزله مقاوم بوده و رفتار تنشی دارد
نمای کرتین وال نگین البرز

طراحی و اجرای نمای کرتین وال

صفر تا صد طراحی و اجرای نمای کرتین وال

اجرای نمای کرتین وال در تهران

مشاوره، طراحی و اجرا

برای مشاوره در مورد صفر تا صد طراحی و اجرای نمای کرتین وال از طریق فرم تماس و یا شماره های زیر با ما در ارتباط باشید .

 

انواع نمای کرتین وال

انواع نمای کرتین وال

کرتین وال یونیتایز

 

در این سیستم کرتین وال یونیتایز که مدولار نیز نامیده می شود تقریبا تمامی مراحل ساخت در کارخانه سازنده انجام می پذیرد.

بدین معنی که بر اساس طراحی دقیق انجـام شده نمای ساختمان به قطعات کوچک تری که از نظر وزن و ابعاد قابل جابجایی باشد تقسیم بندی می گردد و کلیه اجزای آن شامل پروفیل گسکت اتصالات و یراق آلات در کارخانه مونتاژ و نهایتا شیشه و سایر مصالح پرکننده در آن نصب و یونیت های کامل شده به محل پروژه حمل می گردند.

کرتین وال یونیتایز

سپس هر یک از یونیت ها در محل مشخص خود، با روش هنگینگ به اتصالات تعبیه شده بر روی بدنه ساختمان در کنار یکدیگر نصب می گردند. مزایای استفاده از سیستم کرتین وال یونیتایز عبارت از افزایش سرعت کاهش هزینه های نصب در محل کارگاه ساختمانی امکان کنترل کیفیت مستمر و موثر در تمامی مراحل ساخت در فضای بسته کارخانه تولید کننده می باشد.

کرتین وال یوچنل

 

در سیستم کرتین وال یوچنل عموما به عنوان یکی از سیستم های سبک و مقرون به صرفه شناخته شده است. سیستم های فریم لس یوچنل با روش خاص مونتاژ مدول ها و منظری کاملا شیشه ای زیبایی خاصی به بنا می بخشد. این سیستم ضمن مونتاژ سریع در سایه پروفیل هایی با عمق های متفاوت قابلیت اجرا در دهانه های عریض را دارا می باشد اتصالات خاص این سیستم این روش را منحصر به فرد ساخته و در عين حال سیستم اتصال جداره های شیشه به یکدیگر به روش معمول انجام می گردد.

کرتین وال یوچنلدر این تم پنل های شیشه ای به سادگی و از طریق قرارگیری گیره هایی تعبیه شده در اسپیسرهای شیشه به فریم متصل می گردد و به این ترتیب عملیات مونتاژ در محل پروژه با سرعت بیشتری انجام می پذیرد. بازشو مخفی (بیرون) بازشو نقابی و یا پارالل موجود در سیستم فرآیند تهویه مورد نیاز را به صورت دستی یا اتوماتیک تامین می نماید.

سیستم کرتین وال کاست دار

 

کرتین وال کاست دار

در مدل فریم لس کاست ،دار، هر یک از دهانه های شیشه دارای فریمی است که از پشت شیشه را قاب کرده و روی لامل توسط لقمه های آلومینیومی ویژه نگه داشته میشوند و از خارج ساختمان تنها درز مابین شیشه ها قابل رویت خواهد بود ویژگی اصلی نمای فریم لس کاست دار این است که در آن سطح شیشه بصورت پیوسته دیده میشود و امکان نصب در ارتفاع بالا و فشار باد بالاتر را فراهم می سازد همچنین بازشو مخفی بیرون بازشو نقابی و یا پارالل موجود در این سیستم فرآیند تهویه مورد نیاز را به صورت دستی یا اتوماتیک تامین می نماید.

سیستم درپوش دار

 

در این روش زیرسازی توسط پروفیل های عمودی و افقی آلومینیومی بصورت شبکه به هم پیوسته انجام میشود شیشه ها به صورت مستقیم بر روی لامل ها قرار گرفته و پس از آن یک درپوش به صورت فشاری برای محکم شدن شیشه ها روی آنها قـرار میگیرد.

طراحی و اجرای نمای کرتین وال توسط متخصصان شرکت نگین البرز
برای مشاوره در مورد اجرای نمای استرچ متال از طریق فرم تماس و یا شماره های ریر با ما در ارتباط باشید .
۰۲۱-۲۲۰۶۳۴۸۳
۰۲۱-۲۲۰۶۳۵۵۹

برای زیبایی کار نیز کپ هایی به صورت تخت ویا دوکی شکل و …) را بر روی درپوش ها قرار می دهند. قابل ذکر است که در این سیستم برای آب بندی سازه کلی در برابر شرایط آب و هوایی از لاستیک ها مابین شیشه و پروفیل های لامل نصب شده استفاده می شود. بازشو مخفی بیرون بازشو (نقابی و یا پارالل موجود در این سیستم فرآیند تهویه مورد نیاز را به صورت دستی یا اتوماتیک تامین می نماید. در صورت نیاز به وجود انواع بازشو به داخل امکان استفاده از پروفیل های نیم لامل و ایجاد انواع بازشوهای مختلف اعم از درب بازشوی دو حالته به داخل ساختمان وجود دارد.

متریال بکار رفته در نمای کرتین وال

تمام متریالی که در ساخت مصالح نمای کرتین وال به کار می رود شامل شمش های آلومینیوم سری ۶۰۶۳ و لاستیک های EPDM  ، پلی آمید و یا پی وی سی می باشد.
در ساخت لامل های نمای کرتین وال از بیلت های ۶۰۶۳ آلومینیوم استفاده می شود.
این دسته از شمش های آلومینیوم عملکرد بسیار مناسبی در عملیات اکسترود از خود نشان می دهند و از مقاومت فیزیکی بسار بالایی نیز برخوردار هستند. در پروسه رنگ آمیزی به روش آنادایز نیز شمش های سری ۶۰۶۳ نتیجه نهایی بسیار مناسبی دارند.هرچند که امکان رنگ آمیزی به روش پودری نیز وجود دارد و تنوع رنگی بیش تری نیزدر این سری وجود دارداما پروفیل هایی که باروش آنادایز رنگ آمیزی شده اند مقاومت رنگی بسیار بالاتری دربرابر اشعه مضر uv و عوامل شیمیایی از خود نشان می دهند. همچنین از لاستیک هایEPDM برای آب بندی نمای کرتین وال و کمک به تثبیت شیشه ها استفاده می گردد.

استفاده از پلی آمید زمانی مدنظر قرار می گیرد که می خواهید یک لامل را از حالت نرمال یا غیرترمال به حالت ترمال بریک تبدیل کنید. این روش موجب افزایش میزان صرفه جویی در مصرف انرژی می شود. همچنین باعث می شود تا لامل ها عایق برودت نیز باشند به طوری که دمای لامل ها در زمان لمس کردن آنها مطابق با دمای داخل ساختمان باشند نه قسمت خارجی و محیط بیرونی.

شیشه ها در نمای کرتین وال چگونه است ؟

شیشه های نمای کرتین وال می توانند دوجداره، چندجداره و حتی تک جداره باشند. اما مسلم است که استفاده از شیشه های دو یا چندجداره موجب افزایش میزان صرفه جویی در مصرف انرژی و جلوگیری از ورود صداهای مزاحم به داخل ساختمان می شود.

همچنین استفاده ازشیشه های لمینیت در جداره خارجی ساختمان به دلیل ساختار منحصربه فردی که دارند (شیشه های لمینیت درزمان شکست به تکه های بسیار ریز تبدیل می شوند و درجای خود می ایستند و ریزش نمی کنند) کمک شایانی به افزایش ضریب ایمنی نمای کرتین وال می کنند.

شاید سوال کنید چرا در بین جنس های مختلفی که درنمای شیشه ای کرتین وال وجود دارد تأکید اساسی برروی جنس آلومینیوم است؟

دلیل آن مشخص است، زیبایی و قابلیت آنادایز آلومینیوم آنقدر زیاد است که سبب می شود در رنگ بندی های متنوع و خاص و همینطورطرح بندی های زیبا طبق یک سری ضخامت دقیق عمل کند.
در پایان باید خاطرنشان کنیم که در جامعه امروز کرتین وال به عنوان یک نوع نما به رسمیت شناخته شده که دربهبود عملکرد انرژی و راحتی ساکنین تأثیر بسزایی دارد.
این روش که روش جدیدتری نیز به شمار می آید باعث افزایش سرعت کار می شود. تمامی مراحل برش لامل های آلومینیومی در کارخانه صورت می گیرد و تنها عملیات نصب در ساختمان انجام می شود که این کار سرعت انجام کار را بالا می برد.

متریال های اصلی در ایجاد یک نمای شیشه ای کرتین وال

 

  1. سازه اصلی از پروفیل های آلومینیومی
  2. قطعات و اتصالات جهت ،مونتاژ آب بندی و هوابندی سیستم
  3. شیشه

بازار خرید و فروش و اجرای نمای شیشه ای کرتین وال جزء صنعت آلومینیوم و شرکت هایی که خدمات تولید پروفیل و مونتاژ و نصب سیستم را ارایه میدهند میباشد .

کارخانه های تولید پروفیل آلومینیومی نسبت به تولید پروفیل های سیستم نمای شیشه ای کرتین وال و نصب و مونتاژ و خدمات پس از فروش این نوع سیستم ها اقدام می نمایند .

از دیگر مصالح ساختمانی که در کنار نماهای شیشه ای کرتین وال و تکمیل این نوع سیستم ها اهمیت خاص دارند، یراق آلات قطعات و اتصالات، شیشه ها و مصالح تکمیل کننده مانند انواع چسبهای ویژه، پیچ و پرچ ها و ورق های کامپوزیت میباشند.

شرکت نگین البرز طراح و مجری سیستم های کرتین وال براساس نقشه های دریافتی از کارفرما نسبت به محاسبه پروفیل های موردنیاز براساس بارهای ،وارده فواصل شیشه ها و شرایط اقلیمی محل پروژه توسط گروه مهندسی اقدام مینمایند در این بخش برنامه های محاسبات خاص سازه های کرتین وال Aluminum program کمک شایانی در محاسبه سریع و دقیق بارهای وارده مینمایند.

بحث اصلی در محاسبات بارهای وارده به سازه نمای شیشه ای کرتین وال همان اینرسی پروفیل هایی اسـت کـــه جهت ساخت سازه مورد استفاده قرار میگیرند.
به این دلیل تنوع بسیار زیادی در پروفیل های سازه کرتین وال وجـود دارد به طوری که پروفیلهای اصلی (عمودی) نقش انتقال بار وارده را به براکت ها نقاط اتصال به سازه اصلی بنا برعهده دارند و پروفیل های فرعی (افقی) نقش انتقال وزن شیشه و بارهای ناشی از باد و زلزله را به پروفیل های اصلی برعهده دارند.
خوشبختانه با توجه به اینکه این نوع سازه های نمای شیشه ای کرتین وال نیازمند محاسبات مهندسی میباشند، مجموعه هایی قادر به فروش و اجرای این نوع سیستم ها هستند که هسته مهندسی با تجربه کافی را در مجموعه خود دارند.
البته در کنار تقسیم محاسباتی و فروش ماهر، سیستم های اجرایی با تجربه کافی نیز بسیار مهم هستند چراکه هرچه قدر محاسبات کامل و نوع سیستم نمای شیشه ای کرتین وال با جزئیات تمام طراحی شده باشند، درصورتی که این متریالها به درستی مونتاژ و نصب نگردند نتیجه مورد انتظار نمیتواند با استانداردهای لازم مطابقت داشته باشند .

نحوه قیمت گذاری نمای شیشه ای کرتین وال

با توجه به تنوع مصالح مورد استفاده در این نـوع سیستم ها ارایه قیمت های ثابت براساس متر طول و یا متر مربع امکان پذیر نخواهد بود و درصورت ارایه قیمت های ثابت بدون شک در طی مراحل تکمیلی فروش محصول، خریدار آن با اختلاف قیمت های فاحش و گمراهی ریالی حاصل از این امر مواجه خواهند شد. مصالح اصلی مورد استفاده در نماهای شیشه ای کرتین وال همانگونه که ذکر شد به سه بخش تقسیم میگردند:

  1. پروفیل های آلومینیومی که پس از ارایه نقشه های اجرایی و محاسبات سازه ای متناسب و تأیید آنها توسط خریدار آن و براساس قیمت های روز محاسبه میگردد.
  2. قطعات و اتصالات که پس از تعیین نوع پروفیل های مصرفی (اندازه) محاسبه میشوند.
  3. شیشه های مورد استفاده در سازه های نمای شیشه ای کرتین وال که براساس تقسیم سازه نما، ارتفاع بنا، موقعیت جغرافیایی ،بنا اهمیت سازه ای بنا و استانداردهای سازمانهای نظارتی محاسبه میگردند.

پس از اینکه تمامی این موارد با هماهنگی خریدار و طراح بنا به نتیجه رسید بخش فروش نسبت به محاسبات هزینه های پرت و بالاسری اقدام نموده و قیمت کلی سازه نمای شیشه ای کرتین وال آماده میگردد.

قیمت گذاری نمای شیشه ای کرتین وال 

قابل توجه است نظر به اینکه مصالح کلی مورد استفاده در نمای شیشه ای کرتین وال با توجه به اینکه در سطح مشخصی اجرا میگردند از تقسیم برآورد مالی مجموع بر مساحت نمای مورد نظر متر مربع بهای نمای شیشه ای کرتین وال براساس مشخصات پروژه بدست می آیند، بسیار دقیق و قابل اتکا و قرارداد میباشند برآورد به دست آمده فقط برای پروژه موردنظر بوده و جهت پروژه ای دیگر قابل استفاده نمیباشد چراکه به طور حتم مشخصات کلی و مساحت نما تغییر خواهد نمود.

جهت درک بهتر موضوع با ذکر مثالی به نحوه محاسبات نمای شیشه ای کرتین وال میپردازیم:

در ابتدا نیازمند مشخصات فنی هستیم. قابل ذکر است این اندازه ها و مقادیر فرضی میباشند ، مساحت کلی نمای شیشه ای کرتین وال مورد محاسبه ۵۰ مترمربع است.

ارتفاع سازه در دو طبقه ( دو سقف  ) برابر با ۶٫۵ (۳/۲۵ – ۳/۲۵) متر و عرض سازه نما برابر با (1/1*7 ) 7/7 متر میباشد. شیشه های درخواستی از سوی کارفرما، شیشه های دوجداره با ساختاز لایه بیرونی ۶ میلی متر برنز و لایه داخلی ۶ میلی متر بی رنگ هر دو لایه سکوریت میباشد. تزریق گاز آرگون و صنعتی بودن شیشه ها از تأکیدات خریدار است.

کرتین وال

شرکت مجری میبایست مراحل زیر را انجام دهد :

در ابتدا باید با توجه به ارتفاع سازه و طبقات بنا و اهمیت سازه و موقعیت زلزله خیزی منطقه محاسبات مربوط به پروفیل های مورد نیاز را محاسبه نماید.

سپس قطعات و اتصالات لازم از جمله براکت ها، لقمه های اتصال سازه افقی به عمودی لاستیک های آب بندی و واشرهای داخلی و خارجی موردنیاز و یراق آلات مورد استفاده در بازشوها را برآورد نماید و درنهایت بهای شیشه هایی که کارفرما و یا خریدار مشخص نموده است را برآورد نماید. نکته مهم ارایه بهای شیشه براساس ابعاد مورد استفاده می باشد، برخی از مجموعه های مبتدی و یا غیر مطلع نسبت به ارایه قیمت براساس متر مربع واحد شیشه اقدام می نمایند که قطعا موجب ضرر و زیان خواهند شد. اگر خریدار تغییر قیمتی را قبول ننماید این افزایش قیمت را برعهده خواهند گرفت و یا اگر خریدار در این خصوص همراهی نماید قطعاً قیمت ارایه شده با قیمت نهایی متفاوت خواهد بود و در این صورت خریدار متحمل زیان شده و در برآوردهای مقایسه ای با دیگر شرکت ها گمراه خواهد شد.

پس از برآوردهای اولیه متریالهای مذکور، هزینه های نصب و مونتاژ هزینه های بالاسری – سود موردانتظار شرکت ارزش افزوده و مالیات فروش و کسورات قانونی به برآوردها اضافه شده و قیمت کلی آماده میگردد.

برای استعلام قیمت و یا سفارش پیام بگذارید ، کارشناس های نگین البرز با شما تماس خواهند گرفت

فرم ثبت سفارش

نصب کرتین وال به چه صورت انجام می گیرد؟

نصاب کرتین وال در تهران

اول از همه لازم است بدانیم که این شیشه های تشکیل دهنده کرتین وال ها روی لامل یا همان شاسی های آلومینیومی نصب می شود. لامل ها در دو جهت افقی و عمودی به شکل شبکه ای نصب می شوند که به مدل عمودی مولیون و به نوع افقی مربوط به نمای کرتین وال ترنسم می گویند.

لامل ها با توجه به نما طراحی و تولید می شوند. جنس لامل ها از آلومینیوم، فولاد یا در برخی موارد چوب می باشد که در اکثر پروژه های کرتین وال از لامل های آلومینیومی استفاده شده است.

نوع آلومینیومی به دلیل داشتن وزن سبک، استقامت خوب و درزگیری بالا بیشتر مورد توجه مهندسین این حوزه قرار گرفته است. در ادامه به دو مدل نحوه نصب نمای کرتین وال می پردازیم.

در مدل استیک تولید در کارخانه و مونتاژ در محل صورت می گیرد. برای نصب به این روش از داربست، جرثقیل و سایر تجهیزات استفاده می کنند. نیروی انسانی متخصص و هزینه حمل و نقل نیز در این روش اعمال می گردد.

در روش یونیتایز نما به شکل پیش ساخته به شکل پازل نصب شده و دارای کیفیت بیشتری است. نیروی کار کمتر باعث شده است که اکثر افراد این روش را ترجیح دهند اما هزینه حمل و نقل و ایمنی در این روش بالا است.

اجرای نمای کرتین وال شیشه‌ای: راهنمای کامل

کرتین وال شیشه‌ای به‌عنوان یکی از نوآوری‌های برجسته در معماری مدرن، تأثیر چشم‌گیری در طراحی نمای ساختمان‌ها داشته است. این سیستم نما با ایجاد ظاهری مدرن و لوکس، توجه بسیاری از طراحان و معماران را به خود جلب کرده است. با این حال، کیفیت و طول عمر این نوع نما به اجرای صحیح و اصولی آن بستگی دارد.

اهمیت اجرای حرفه‌ای کرتین وال

یکی از عوامل کلیدی در دوام و زیبایی کرتین وال، اجرای صحیح آن توسط تیمی ماهر و باتجربه است. این فرایند نیازمند دقت و مهارت بالاست تا از مشکلات احتمالی مانند نشت آب و هوا، یا عدم استحکام کافی جلوگیری شود.

مراحل اجرای نمای کرتین وال

بدون توجه به نوع سیستم کرتین وال، مراحل زیر از مهم‌ترین مراحل اجرای این نما هستند:

اجرای نمای کرتین وال شیشه‌ای در تهران

  1. آماده‌سازی نقشه و مختصات نما: اولین و اساسی‌ترین مرحله، تهیه نقشه دقیق و مشخص کردن مختصات نصب لامل‌ها و شیشه‌ها است.
  2. زیرسازی نما: این مرحله شامل آماده‌سازی ساختار اصلی برای نصب لامل‌های نما است.
  3. نصب اتصالات خاص: برای نصب صفحات شیشه‌ای به اتصالات خاص نیاز است که به‌درستی باید نصب شوند.
  4. نصب صفحات شیشه‌ای: پس از آماده‌سازی اتصالات، صفحات شیشه‌ای با دقت نصب می‌شوند.
  5. فیکس کردن شیشه‌ها: این مرحله شامل تثبیت و فیکس کردن صفحات شیشه‌ای به‌منظور جلوگیری از جابه‌جایی و نشت است.
  6. عایق‌بندی نما: عایق‌بندی صحیح برای جلوگیری از نشت آب و هوا از ضروریات است.

قیمت نمای کرتین وال

قیمت اجرای کرتین وال به عوامل مختلفی بستگی دارد که برخی از آن‌ها عبارت‌اند از:

  • نوع نمای انتخابی: هر نوع نمای کرتین وال قیمت متفاوتی دارد.
  • نوع یراق‌آلات: کیفیت و نوع یراق‌آلات به‌کاررفته تأثیر مستقیمی بر هزینه نهایی دارد.
  • میزان و نوع متریال مصرفی: از جمله شیشه‌ها و اتصالات.
  • دستمزد تیم اجرایی: تجربه و مهارت تیم اجرایی نیز در قیمت تأثیرگذار است.
  • قیمت روز مواد: نوسانات قیمت مواد اولیه می‌تواند تأثیر زیادی بر هزینه نهایی داشته باشد.

برآورد هزینه نمای کرتین وال تحت تأثیر عوامل مختلفی قرار دارد. به همین دلیل، محدوده قیمت کلی برای این نوع پروژه‌ها معمولاً بین 3.000.000 تومان تا 8.000.000 تومان متغیر است. در ادامه، برخی عوامل اصلی و محدوده هزینه‌های مربوط به هر یک اشاره می‌شود:

نخستین عامل، استراکچر اصلی سازه است که به طور معمول از پروفیل آلومینیومی ساخته می‌شود. قیمت این بخش بسته به ابعاد و برند مورد استفاده، در حدود ۲.۰۰۰.۰۰۰ تومان تا 4.000.000 تومان برای هر مترمربع برآورد می‌شود.

دومین عامل، شیشه است. نوع شیشه و ضخامت آن، از جمله نکات مهمی هستند که بر هزینه تأثیر می‌گذارند. شیشه‌ها می‌توانند از نوع تک جداره تا سه جداره و در انواع سکوریت یا لمینیت باشند. قیمت این بخش در محدوده 800.000 تومان تا 3.500.000 تومان به ازای هر مترمربع برآورد می‌گردد.

سومین مورد، هزینه‌های مربوط به تیم‌های نقشه‌برداری، طراحی و اجرایی است. این هزینه‌ها با توجه به پیچیدگی پروژه، مساحت و ارتفاع آن، در حدود 600.000 تومان تا 1.000.000 تومان برای هر مترمربع تخمین زده می‌شوند.

در نهایت، هزینه‌های مربوط به پروفیل آهن و پلیت برای زیرسازی، به همراه مواد مصرفی مانند پیچ، الکترود و صفحه برش نیز در حدود 300.000 تومان تا 600.000 تومان به ازای هر مترمربع برآورد می‌شود.

به طور کلی، با در نظر گرفتن این عوامل، می‌توان به یک برآورد دقیق‌تری از هزینه‌های نمای کرتین وال دست یافت.

اجرای نمای کرتین وال در تهران

شرکت نگین البرز

اگر به دنبال یک تیم حرفه‌ای و مجرب برای اجرای نمای کرتین وال هستید، شرکت نگین البرز بهترین انتخاب است. این مجموعه با داشتن طراحان و معماران حرفه‌ای، توانایی اجرای هرگونه ایده و طرحی را دارد. تجربه بین‌المللی، استفاده از تجهیزات به‌روز و مرغوب‌ترین متریال از جمله دلایلی است که  نگین البرز را به انتخابی برتر برای پروژه‌های نمای ساختمانی تبدیل کرده است.

نمای شیشه‌ای کرتین وال، گزینه‌ای بی‌نظیر برای ایجاد جلوه‌ای مدرن و لوکس برای ساختمان شماست. این نما نه‌تنها از نظر ظاهری جذاب است، بلکه مزایای کاربردی بسیاری نیز دارد. امیدواریم این مطلب شما را به‌خوبی با این نوع نما آشنا کرده باشد و در انتخاب آن به شما کمک کند.

اجرای نمای کرتین وال در تهران

تمامی نماهای مدرن ساختمانی در این شرکت از مرحله طراحی تا تولید و اجرا، به‌طور کامل بومی‌سازی شده و پیاده‌سازی می‌شوند. از جمله نماهایی که این شرکت قادر به ساخت آن‌ها برای ساختمان شماست، می‌توان به نمای کرتین وال، نمای سرامیک خشک، نمای کامپوزیت، نمای لوور آلومینیومی، ترمووود، تراکوتا، فایبرسمنت و نمای فریم لس اشاره کرد.

شرکت نگین البرز، اولویت و مأموریت اصلی خود را توسعه پایدار از طریق ارائه کالاهای باکیفیت، قیمت‌گذاری مناسب با بهره‌گیری از تکنولوژی‌های پیشرفته، و همچنین ارائه اطلاعات کامل و دقیق به مشتریان قرار داده است.

علاوه بر طراحی و اجرای نمای ساختمان‌های پروژه‌های دولتی و خصوصی، این شرکت متعهد می‌شود تا نیازهای مشتریان را به بهترین شکل ممکن برآورده کرده و رضایت بالای آنان را جلب کند.

اجرای نمای کرتین وال در تهران

قیمت نمای کرتین وال در تهران

مشاوره، اجرای نمای کرتین وال

برای مشاوره در مورد اجرای نمای کرتین وال در تهران از طریق فرم تماس و یا شماره های زیر با ما در ارتباط باشید .

برخی از پروژه های انجام شده نمای ساختمانی شرکت نگین البرز

قیمت هر مترمربع کرتین وال با توجه روش اجرا، طراحی و نصب آن فرق می کند. میزان پروفیل استفاده شده، نوع شیشه، هزینه های ساخت و حمل نقل، طراحی و نوع اجرا از عوامل تاثیر گذار در قیمت کرتین وال می باشد.

پیمایش به بالا